груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/603
Title: Інформаційна система реєстрації злочинів. Розробка WEB інтерфейсу та функціоналу для контролю рівня злочинності
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Колотюк, О. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кошовий Віталій Володимирович
веб-інтерфейс
реєстрація злочинів
контроль злочинності
фреймворк
рівень злочинності
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В даній дипломній роботі розглянуто процес створення інформаційної системи реєстрації злочинів, WEB інтерфейсу та функціоналу для контролю рівня злочинності, його суб’єктів та наслідки, для розповсюдження інформації в маси та скорішого розв’язання справи. Актуальність теми полягає в потребі швидкого доступу та передачі даних, через живе спілкування громадян та збір інформації, щодо інцидентів, відносин між громадянами та правоохоронними органами, адже сучасний світ вимагає сучасних рішень. Метою роботи є підвищення ефективності та комфорту роботи інформаційної системи за рахунок створення інформаційного веб-інтерфейсу та функціоналу, який дасть змогу громадянам з максимальним комфортом та у повному обсязі надавати актуальну інформаціюпро інцидент, його суб’єктів та наслідки, для розповсюдження інформації в маси та скорішого розв’язання справи. У ході роботи було проведено аналіз наявних інформаційних ресурсів для реєстрації та контролю рівня злочинності та на його основі із врахуванням виявлених переваг та недоліків створено інформаційну систему реєстрації злочинів.
Description: Колотюк О. О. Інформаційна система реєстрації злочинів. Розробка WEB інтерфейсу та функціоналу для контролю рівня злочинності : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / О. О. Колотюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/603
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Колотюк_402_1.pdf646.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.