груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/610
Title: Розробка сайту інтернет-магазину з продажу електропобутової техніки
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Долинський, Д. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Ніколенко Світлана Григорівна
реінжиніринг
ocStore
інтернет-магазин
бізнес-процеси
моделювання
функціональний процес
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна роботана здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук».–Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Дана дипломна робота присвячена електронній комерції. Всі тонкощі, пов’язані з нею, такі як платіжна система, розглянуті в дипломній роботі. Вона складається з фахової частини та спеціальних частин з охорони праці, а також цивільної оборони. Метою дипломної роботи є адаптивність інтернет-магазину до усіх сучасних браузерів, зробити його багатофункціональним та якомога зручнішим у використанні. Об’єктом дослідження є бізнес-процеси бізнес-процеси функціонуючого на системі керування вмістом ocStore сайту з продажу електропобутової техніки. Предметом дослідження є комерційна діяльність підприємства оптової торгівлі, що використовує систему керування вмістом ocStore, реінженеринг бізнес-процесів та створення повністю функціонуючого інтернет-магазину. Фахова частина включає вступ, три розділи, та висновки. В першому розділі проводиться аналіз предметної сфери, об’єкту та предмету досліджень. Також проводиться аналіз наявних аналогів. В другому розділі проводиться моделювання та технічне проектування інформаційної системи. У третьому розділі проводиться обґрунтування вибору технології розробкиі розглядається безпосередньо програмна реалізація проекту, який був створений за допомогою системи керування вмістом ocStore. Дипломна робота містить: сторінок – 80, рисунків – 37, додатків – 3
Description: Долинський Д. А. Розробка сайту інтернет-магазину з продажу електропобутової техніки : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / Д. А. Долинський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/610
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Долинський_402_2.pdf319.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.