груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/612
Title: Оптимізація пасажирських потоків (Центральний заводський райони)
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Клочко, А. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Донченко М. В.
геоінформаційні системи
оптимізація
пасажирські потоки
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Робота присвячена оптимізації пасажирських потоків міста Миколаєва на прикладі Центрального та Заводського районів та розробці мобільного додатка для відстеження громадського транспорту міста Миколаєва. Метою є поліпшення стану пасажирських потоків на основі вдосконалених маршрутних схем громадського транспорту та мобільного додатку, який надає можливість здійснювати оплату та стежити за маршрутними засобами в онлайн-режимі. Дана дипломна робота включає в себе: вступ, чотири фахових розділи, один спеціальний розділ, висновки та додатки. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі проводиться аналіз транспортної системи міста, розглядаються проблеми та недоліки, способи їх вирішення. Другий розділ присвячений геоінформаційним системам. У третьому розділі проводиться поліпшення транспортної системи міста, моделювання маршрутної мережі Заводського та Центрального районів, формування матриці пасажирських кореспонденцій, створення моделі потреб пасажирів, пропонуються заходи, щодо збільшення рівня обслуговування пасажирів. У четвертому розділі наводиться опис розробки мобільного додатку для відстеження руху громадського транспорту, надається інструкція користувача. В спеціальному розділі розглядаються питання охорони праці на робочих місцях в IT-компанії та на громадському транспорті. У висновках підбиваються підсумки виконаної роботи. Результатом даної роботи є вдосконалена транспортна система міста та мобільний додаток. Робота складається з ___ сторінок, ___ рисунків, ___ та ___ посилань на літературні джерела.
Description: Клочко А. С. Оптимізація пасажирських потоків (Центральний заводський райони) : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / А. С. Клочко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/612
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Клочко_402_4.pdf947.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.