груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/613
Title: Експертна система для визначення та підбору стилю
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Литовченко, О. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Сіденко Євген Вікторович
експертна система
підбор стилю
моделювання
проектування
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана дипломна робота присвячена розробці експертної системи для вирішення проблеми визначення та підбору стилю. Мета дипломної роботи полягає у покращенні процесу підбору стилю шляхом розробки рекомендаційної експертної системи, що заснована на продукційній моделі знань. Фахова частина дипломної роботи складається з наступних розділів: аналіз предметної області; поняття експертної системи, методи та підходи її розробки; проектування (моделювання) та розробка структури експертної системи; програмна реалізація експертної системи підбору стилю. Завдання, які були виконані в процесі роботи:  досліджено особливості стилю, структуру та класифікацію експертних систем;  проаналізовано існуючі аналоги ПЗ;  проведено аналіз існуючих методів розробки експертних систем, визначені їх переваги та недоліки;  на основі проведеного аналізу розроблено та протестовано експертну систему підбору стилю, що складається з бази правил та знань. У спеціальній частині дипломної роботи з «Охорони праці» розглянуто аналіз умов праці на робочих місцях, розглянуто заходи щодо забезпечення санітарно-гігієнічних вимог до штучного освітлення, мікроклімату та іонізації у приміщеннях з використанням ПК, заходи щодо забезпечення вимог охорони праці при експлуатації ПК. Пояснювальна записка до дипломної роботи складається із вступу, 4 розділів та одного спеціального розділу, висновків, додатків.
Description: Литовченко О. В. Експертна система для визначення та підбору стилю : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / О. В. Литовченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/613
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Литовченко_402_3.pdf351.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.