груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/614
Title: Розробка інтернет-магазину з продажу ліків та вакцин
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Мартіросян В. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Ніколенко Світлана Григорівна
інтернет-ресурс
Web-сайт
система керування
бізнес-процеси
сайт з продажу ліків та вакцин
реінженеринг
керування платформою OpenCart
інтернет-магазин
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана робота є розробкою інтернет-ресурсу з ціллю глибокого аналізу та порівнянням різноманітних методів та технологій для створення Web-сайтів. Основи досліджень засновані на організації системи керування та відображення технології використання інтернет-ресурсу. Мета дипломної роботи – зробити сайт максимально обширними даними з внутрішньо-функціональними й зовнішньо-функціональними умовами для споживача ресурсу до усіх сучасних браузерів. Об’єкт дослідження – бізнес-процеси що являються основою комерції на платформі CMS OpenCart сайту з продажу ліків та вакцин. Предмет дослідження – комерційна діяльність,що побудована на реінженерингу бізнес-процесів на основі керування платформою OpenCart для створення функціонального інтернет-ресурсу. Фахова частина включає вступ, три розділи, та висновки. В першому розділі проводиться аналіз предметної сфери, об’єкту та предмету досліджень. Також проводиться аналіз наявних аналогів. В другому розділі проводиться моделювання та технічне проектування інформаційної системи. У третьому розділі проводиться обґрунтування вибору технології розробки і розглядається безпосередньо програмна реалізація проекту, який був створений за допомогою системи керування вмістом OpenCart.
Description: Мартіросян В. С. Розробка інтернет-магазину з продажу ліків та вакцин : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / В. С. Мартіросян , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/614
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Мартиросян_402_2.pdf431.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.