груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/617
Title: Розробка веб-сайту наукових видань з педагогіки
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Самойленко, С. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Мещанінов О.П.
веб-сайт
наукові видання з педагогіки
інформаційні системи
програмний додаток
методологія IDEF
бот для мессенджеру Telegram
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна роботана здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук».–Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Темою даної дипломної роботи являється розробкау наукових видань з педагогіки. Вона складається з фахової частини та спеціальної частини з охорони праці. В дипломній роботі розглянуті питання аналізу предметної сфери, моделювання і технічного проектування інформаційної системи та її програмної реалізації. Мета дипломної роботи: створення сайту видавництва наукових робіт з педагогіки із зручним для користування і сприймання інформації адаптивним дизайном. Фахова частина включає в себе вступ, три розділи та висновки. В першому розділі проводиться аналіз предметної сфери. Доводиться необхідність веб-сайту та описується процес діяльності. В другому розділі проводиться моделювання та технічне проектування інформаційної системи. У третьому розділі обґрунтовується вибір базових програмних засобів та технології розробки, описується програмна реалізація проекту.
Description: Самойленко С. О. Розробка веб-сайту наукових видань з педагогіки : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / С. О. Самойленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 7 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/617
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Самойленко_402_2.pdf246.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.