груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/618
Title: Система планування та оптимізації розподілу агропромислових ресурсів
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Сатура, А. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кондратенко Юрій Пантелійович
планування
ресурси
оптимізація
розширювана система
C#
NET Standard
SQLite
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. У дипломній роботі описано концепцію та базову реалізації системи планування та розподілу агропромислових ресурсів. У роботі було проведено аналіз наявного програмного забезпечення з даної теми, актуальних публікацій та підручників, визначено основну ідею такої системи. Для розробки ядра даної системи було використано мову програмування C# та платформу .NET Standard, а для створення демонстраційного користувацького інтерфейсу була застосована платформа WPF. Доступ та взаємодія з вбудованою базою даних було реалізовано на базі СКБД SQLite. Система має основні необхідні характеристики та механізми для подальшого розширення можливостей та доповнення наявних, інтерфейс користувача є цілком інтуїтивним та зрозумілим, наведено приклади реалізацій можливих інструментів. Окрім наведених вище позицій, також було розкрито тему охорони праці, де були наведені основні положення та рекомендації щодо безпечного використання електронних обчислювальних
Description: Сатура А. В. Система планування та оптимізації розподілу агропромислових ресурсів : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / А. В. Сатура , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/618
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Сатура_402_3.pdf401.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.