груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/620
Title: Розробка мобільного застосунку, що дозволяє створювати шаблон для формування електронного видання випускників по факультетно
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Січевський, С. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кошовий Віталій Володимирович
мобільний застосунок
шаблон
електронне видання
випускники
факультет
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Дана дипломна робота присвячена розробці мобільного застосунку, що дозволяє створювати шаблон для формування електронного видання випускників по факультетно. Мета дипломної роботи полягає у наданні можливості формування електронного видання випускників по факультетно за рахунок створення зручного мобільного застосунку з певним функціональним набором та припинення пошуку висококваліфікованих спеціалістів з формування друкованого видання випускних альбомів випускниками ВНЗ. Дана дипломна робота складається з наступних розділів: аналіз сучасного стану обраної задачі, підходи та технології для вирішення задачі, проектування системи та дизайну, інструкції користувача, спеціальна частина з охорони праці. Задачі, які були виконані в процесі роботи:  проаналізовано сферу застосування мобільних пристроїв;  проведено дослідження систем–аналогів;  визначено ряд функцій, котрі повинна надавати система;  розглянуто ряд підходів та технологій для вирішення задачі;  спроектовано систему та дизайн;  розроблено мобільний застосунок та допоміжні сервіси для управління ролями.
Description: Січевський С. В. Розробка мобільного застосунку, що дозволяє створювати шаблон для формування електронного видання випускників по факультетно : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / С. В. Січевський, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/620
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Січевський_402_3.pdf330.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.