груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/622
Title: Система онлайн тестування для вищих навчальних закладів
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Станкевіч, А. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кошовий Віталій Володимирович
автоматизоване тестування
система онлайн тестування
питання з одним варіантом
питання з множинним вибором
питання на відповідність
питання на впорядкування
навчальні тести
психологічні тести
веб-сайт
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена розробці системи для проведення тестування для навчальних закладів, що також може бути впроваджена у інших установах, наприклад, з метою перевірки теоретичних знань працівників або під час відбору на певну посаду. Метою дипломної роботи є розробка системи для конструювання тестів із типовими типами завдань, проходження тесту та автоматизованої перевірки результатів тестування з можливістю їх візуалізації. Завданням дипломної роботи є розробка веб-сайту для створення тестів з можливістю додавання основних типів питань закритої форми, а також нової запропонованої форми — питання на групування; проходження тесту аудиторією користувачів; перегляд результатів тестування та їх графічного представлення. Дипломна робота складається з наступних частин: вступу, чотирьох розділів фахової частини, висновку, спеціального розділу з охорони праці та додатків. У вступі розкрито актуальність проведення тестувань та його автоматизації, зазначено об’єкт, предмет, мету та завдання. У першому розділі розглянуто історію виникнення тестування та його розвиток, основні поняття. У даному розділі аналізуються наявні на даний момент засоби автоматизації тестування та формуються вимоги до розроблюваної ІС. Проектування ІС описується у другому розділі. У ньому наведено функціональні моделі, що розкривають аспекти роботи ІС, визначається структура бази диних. У третьому розділі наводяться інструменти, що були використані під час розробки, наводяться приклади їх використання в контексті розв’язуваних задач. Для розробки серверної честини використана мова програмування PHP, MVC фреймворк Laravel, ORM Doctrine; в якості фронтенд-фреймворку — Vue.js. У спеціальній частині дипломної роботи з «Охорони праці» було розроблено форму автоматизованого розрахунку інтегральної оцінки важкості умов праці для робочого місця де виконувалася дипломна робота. Опираючись на отримані результати було сформовано рекомендації щодо покращення умов праці. Результати розробки системи онлайн тестування надаються в четвертому розділі. Було створено web-сайт для проведення тестування відповідно до поставлених завдань. Є перспективи подальшого розвитку проекту. Сторінок – 107, Таблиць – 6, Рисунків — 55, Посилань – 30, Додатків – 1.
Description: Станкевіч А. О.Система онлайн тестування для вищих навчальних закладів : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / А. О. Станкевіч, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/622
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Станкевіч_402_2.pdf315.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.