груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/626
Title: Інформаційна система для модуля програми Жана Моне
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Білецький, В. Р.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Давиденко Євген Олександрович
інформаційна система
екологія
водна безпека
новітні технології
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В даній дипломній роботі було розглянуто процес створення інформаційної системи для модуля програми Жана Моне, яка спрямована на досягнення цілей сталого розвитку, що дозволить освітлювати новини та події у сфері екології. Об’єкт дослідження – технології створення сучасних інформаційних систем. Предмет дослідження – новостворена інформаційна платформа, яка спрямована на краще розуміння гармонізації європейської політики та ефективної практики в області водної безпеки та захисту оточуючої середи. Метою даної роботи є створення інформаційної системи для модуля програми Жана Моне. Дипломна робота містить наступні розділи: аналіз принципів створення сучасних веб-сайтів, методології розробки сучасних адаптивних, кросбраузерних інформаційних систем, впровадження новітніх технологій веб програмування. У першому розділі дипломної роботи приведено основні поняття та аналіз принципів створення сучасних інформаційних систем. У другому розділі дипломної роботи розглядуються методології розробки та програмування сучасних веб-ресурсів. У третьому розділі дипломної роботи описано новітні технології, що використовуються при розробці інформаційної системи. У цілому робота складається зі 57 сторінок, 6 таблиць, 27 рисунків. Список використаних джерел інформації складає 18 найменуваннь. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. У спеціальній частині з охорони праці йдеться про техніку безпеки користування ПК та смартфоном.
Description: Білецький В. Р. Інформаційна система для модуля програми Жана Моне : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / В. Р. Білецький , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/626
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Білецький 403.pdf401.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.