груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/631
Title: Інформаційна система для навчально-науково-виробничої лабораторії
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Князєва, О. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Швед Альона Володимирівна
інформаційний ресурс
веб-застосунок
кросбраузерність
адаптивність
дослідження
аналіз
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена проектуванню та розробці інформаційної системи для навчально-науково-виробничої лабораторії. Об’єктом дослідження є процес розробки інформаційної системи для навчально-науково-виробничої лабораторії. Метою роботи є залучення більш широкої аудиторії до соціальних досліджень, шляхом розробки інформаційної системи для навчально-науково-виробничої лабораторії. Дипломна робота складається зі вступу, розділу, який присвячений аналізу предметної сфери, розділу про технології створення сучасних інформаційних систем, розділу, що відповідає за концептуальну структуру інформаційної системи та її впровадження для навчально-науково-виробничої лабораторії, розділу, який проводить аналіз умов праці, висновків та додатків. У вступі обґрунтовано актуальність обраної теми, сформульовано мету і задачі дослідження, визначено об’єкт і предмет дослідження. У першому розділі проводиться аналіз предметної сфери та розглядаються принципи проектування і взаємодії, та основні принципи дизайну. Також проводиться аналіз аналогічних сервісів, які проводять соціологічні опитування. У другому розділі досліджуються технології створення сучасних інформаційних систем. У третьому розділі наведено приклади використання інформаційного ресурсу та розглянуто концептуальну структуру інформаційної системи. У четвертому спеціальному розділі було здійснено аналіз умов праці та сформовано перелік вимог до робочого місця. У цілому робота складається зі 55 сторінок, 2 таблиць, 34 рисунків, список використаних джерел інформації складає 19 найменувань.
Description: Князєва О. О. Інформаційна система для навчально-науково-виробничої лабораторії : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / О. О. Князєва, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/631
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Князева.403.pdf636.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.