груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/635
Title: Корпоративний веб-застосунок для структурування та організації робочого процесу
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Носенко, М. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Хомченко Анатолій Никифорович
веб-застосунок
база даних
бізнес-процеси
протокол зв’язку
компанії
модель системи
архітектура бази
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В дипломній роботі завданням є створення веб-застосунку для структурування та організації робочого процесу. Для створення була проаналізована роль застосунків у сучасному бізнесі та у вирішенні бізнес-завдань. Розглянуто потреби які можуть бути вирішені на прикладі існуючої компанії. Об'єктом дослідження – прогресивні технології створення веб-застосунків, для організації робочого процесу у веденні бізнесу. Предметом дослідження – роль веб-застосунків в житті сучасних компаній та види бізнес-процесів, які вони допомагають виконати. Дипломна робота містить наступні розділи: - аналіз обраної предметної сфери; - технології та підходи в розробці веб-застосунку; - реалізація; - охорона праці. У першому розділі дипломної роботи проаналізована роль веб-застосунків у веденні сучасного бізнесу та причини застосування у вирішенні бізнес-завдань. На прикладі існуючої компанії ТОВ «Прінтек Україна Ел. Ел. Сі.», розглянуто потреби у використанні додаткової системи, яка забезпечує постановку внутрішніх завдань, індивідуальних планів, контроль за їх виконанням і внутрішню комунікацію відповідно до структури компанії. У другому розділі дипломної роботи наведено типи веб-застосунків та їх переваги, етапи створення та технології. Детально розглянуто архітектуру створення, протоколи передачі даних та обрано технології для реалізації. У третьому розділі наведено послідовність проектування застосунку - створення моделі системи та синтез архітектури бази даних. На прикладі кожної функції системи розглянута загальна реалізація та нюанси розробки. Робота містить 6 таблиць, 17 рисунок, 15 літературних джерела та 1 додаток. Загальний обсяг дипломної роботи складає 54 сторінок.
Description: Носенко М. В. Корпоративний веб-застосунок для структурування та організації робочого процесу : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / М. В. Носенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/635
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Носенко М.В. 403.pdf326.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.