груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/643
Title: Онлайн-платформа для співпраці громадських організацій, які працюють у сфері справ обслуговування на основі web-технологій
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Штефан, В.В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Горбань Гліб Валентинович
онлайн-платформа
база даних
CRM Salesforce
SOQL
громадські організації
аналітичні послуги
аналіз громадських організацій
стратегічний аналіз
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. У цій роботі поставлено завдання створення онлайн-платформи для співпраці громадських організацій. На основі CRM-платформи Salesforce, проаналізовано ринок послуг у соціальній галузі, наукові дослідження, стратегічний аналіз. Об'єкт дослідження - інформаційні та соціальні процеси в секторі соціальних послуг. Предмет дослідження - інформаційні процеси соціальної кооперації. Для вирішення поставлених завдань використовувалися наступні методи дослідження: теоретичний аналіз наукової та соціальної літератури, порівняння, аналогія, узагальнення, специфікація, спостереження. Дипломна робота містить: 1. аналіз ринку соціальних процесів у секторі соціальних послуг; 2. технології та підходи до проектування та створення онлайн-платформ, фактично CRM Salesforce; 3. структуру структури сайту та його реалізацію для соціального обслуговування. У першому розділі аналізується ринок соціальних послуг, вплив поточної соціальної та стратегічної ситуації на розвиток закладів соціальної індустрії та місце існуючої онлайн-платформи серед інших подібних послуг. У другому розділі дипломної роботи показана послідовність розробки онлайн-платформи. Зокрема, детальна архітектура клієнт-сервер структури сайту і розроблена система баз даних, розроблено макет. У третьому розділі дисертації описується процес створення інформаційної онлайн-платформи (сайту) і баз даних до неї. Процес виведення з бази даних на сайт, організований з використанням мови запитів SOQL.
Description: Штефан В. В. Онлайн-платформа для співпраці громадських організацій, які працюють у сфері справ обслуговування на основі web-технологій : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / В. В. Штефан , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/643
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Штефан 403.pdf358.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.