груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/646
Title: Інформаційна система візуалізації дизайну інтер’єру на основі технологій SPA
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Катанова, В. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Давиденко Євген Олександрович
інформаційна система
дизайн інтер’єру
технологія
Single-Page Application
фреймворк
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В даній дипломній роботі розглянуто завдання створення інформаційної системи візуалізації дизайну інтер’єру на основі технологій SPA. На основі створеної системи був проведений аналіз технологій SPA. Актуальність обраної теми полягає в потребі створення інформаційної системи для студії дизайну інтер’єру на основі сучасних найпопулярніших технологій Single-Page Application, за допомогою яких веб-застосунок є швидким у завантаженні, з багатим користувацьким інтерфейсом, відмінно працюючим на стаціонарних та мобільних пристроях. В результаті відбудеться збільшення конверсії серед відвідувачів веб-застосунку. Метою роботи є максимальне збільшення конверсії серед відвідувачів шляхом візуалізації інформаційної системи, що розроблена на основі сучасних технологій SPA, таких як Angular і React. Об'єктом дослідження є процес розробки інформаційної системи, на основі технологій Single-Page Application. Предмет дослідження є технології та підходи щодо розробки інформаційної системи на основі сучасних технологій Single-Page Application. Дипломна робота містить наступні розділи: аналіз сучасних інформаційних систем візуалізації дизайну інтер’єру; аналіз типів розробки веб-застосунків та дослідження технологій SPA; моделювання інформаційної системи на основі технологій SPA; програмна реалізація інформаційної системи візуалізації дизайну інтер’єру на основі технологій SPA. У першому розділі дипломної роботи проведено основні поняття інформаційної системи та аналіз наявних веб-застосунків візуалізації дизайну інтер’єру. У другому розділі дипломної роботи проаналізовано типи розробки веб-застосунків та дослідження технологій SPA. У третьому розділі дипломної роботи описано моделювання та клієнт-серверна архітектура застосунку. У четвертому розділі дипломної роботи описана програмна реалізація інформаційної системи та проаналізовані технології SPA, що використовуються для розробки веб-застосунку. У ході роботи було проведено аналіз сучасних інформаційних систем візуалізації дизайну інтер’єру та на його основі із врахуванням виявлених переваг та недоліків створено інформаційну систему візуалізації дизайну інтер’єру на основі технологій SPA.
Description: Катанова В. С. Інформаційна система візуалізації дизайну інтер’єру на основі технологій SPA : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / В. С. Катанова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 18 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/646
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат. Катанова 403.pdf645.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.