груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/675
Title: Програмно-апаратний модуль моніторингу клімату теплиці
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Крумаленко, М. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Мещанінов О.П.
Мікроклімат
датчик
Arduino
Bluetooth
застосунок
гаджет
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра з напрямку підготовки 6.050102 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Бакалаврська робота спрямована на дослідження методів та технологій моніторингу мікроклімату теплиці. Розглянуто порівняльний аналіз методів та засобів вимірювання параметрів мікроклімату. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику у складі різноманітних автоматизованих систем забезпечення мікроклімату агропромислового комплексу. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання, двох додатків та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються сучасні приклади використання технологій моніторингу, виконаний аналітичний огляд літератури та патентної інформації. У другому розділі проводиться аналіз сучасних моделей датчиків, їх тестування та розробка апаратної частини. Третій розділ присвячений розробці програмного забезпечення як модуля так і застосунку для гаджета. Наведена блок-схема алгоритму роботи модуля. В кінці розділу описане створення макетного зразку. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведений весь код модулю моніторингу клімату теплиці та блоки коду застосунку для гаджета. У додатку Б наведена принципова схема та блок- схема програмної реалізації модуля. У спеціальній частині з охорони праці виконано аналіз освітлення та управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 64 сторінок, 41 рисунків, 8 таблиць, 19 джерел посилання.
Description: Крумаленко М. В. Програмно-апаратний модуль моніторингу клімату теплиці : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / М. В. Крумаленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/675
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Крумаленко.pdf548.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.