груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/676
Title: Апаратно-програмний комплекс 3D-навігації у будівлях
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Леонов, А. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Бойко Анжела Петрівна
моделювання
навігація
матеріали
сервер
С#
Unity
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра за напрямом підготовки 6.050102 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Бакалаврська робота присвячена створенню апаратно-програмного комплексу, що реалізує 3D-навігацію у будівлях зі складною конструкцію. Об’єктом дослідження є навігація у приміщеннях зі складною конструкцією. Предметом є апаратно-програмний комплекс для реалізації навігації у приміщеннях ЧНУ ім. Петра Могили. Практичне значення отриманих результатів полягає у тому, що запропонована модель може бути використана для полегшення зовнішньої та внутрішньої навігації, плануванні будівельних та ремонтних робіт у навчальному комплексі. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульована мета, об’єкт, предмет та завдання бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються існуючі програмні сервіси комерційних компаній, що використовуються для здійснення навігації у приміщеннях. У другому розділі розглядається поетапна розробка методики 3D моделювання та підбір апаратної частини для керуванням програмним застосунком навігації у ЧНУ ім. Петра Могили. У третьому розділі компіляція програмного застосунку та реалізація серверу для управління та обробки даних. Також в даному розділі наведено приклади реалізації програмного продукту. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та аналізуються можливості подальшого удосконалення розробленого комплексу. У додатку А знаходиться код управління коллайдером вільного режиму пересування. У додатку Б – блок-схема апаратно-програмного комплексу. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 64 сторінок, 53 рисунків, 2 таблиць, 14 джерел посилання.
Description: Леонов А. В. Апаратно-програмний комплекс 3D-навігації у будівлях : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.051003 «Приладобудування» / А. В. Леонов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/676
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Леонов.pdf569.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.