груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/677
Title: Програмно-апаратний модуль контролю відстані до перешкод
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Жиголін, П. Д.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Дворник Ольга Василівна
парктронік
Bluetooth
ультразвуковий датчик
паркувальний радар
Android
Arduino
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра за напрямом підготовки 6.050102 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. 11 З технологічної точки зору одним з актуальних напрямків є дослідження областей застосування ультразвукових датчиків та технологій бездротової передачі даних, а також розроблення з використанням сучасних методів та засобів. Паркувальні радари уже досить широко використовуються в різноманітних сферах повсякденного життя як автомобілістів, так і для багатьох жителів великих міст, вони стали обов’язковим аксесуаром автомобіля. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання та додатків. У вступі визначається актуальність теми роботи, її мета, об’єкт і предмет для вивчення, завдання до роботи, практичне значення отриманих результатів. У першому розділі наведено аналітичний огляд літератури та патентної інформації, розглядаються методи та засоби реалізації мети роботи. У другому розділі наведений опис технічних та апаратних засобів, макетну схему підключення компонентів, технічні операції з збирання прототипу. У третьому розділі описано процес розробки та реалізації програмного забезпечення. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки життєдіяльності здійснено інтегральну оцінку умов праці. У висновках сформульовано результати виконання роботи, проводиться аналіз отриманих результатів. Бакалаврська робота містить 64 сторінки (без додатків), 43 рисунки, 19 джерел, 2 додатки.
Description: Жиголін П. Д. Програмно-апаратний модуль контролю відстані до перешкод : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / П. Д. Жиголін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/677
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Жиголін 405.pdf692.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.