груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Title: Апаратно-програмний комплекс дистанційної сигналізації
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Рімша, В. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Голобородько Андрій Миколайович
дистанційна сигналізація
Telegram-бот
ультразвуковий датчик
Wi-FI
Telegram API
Arduino Uno
Fritzing
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 6.050102 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили,2019. Мета дипломної роботи полягає у розробці модулю дистанційної сигналізації дешевше ніж ринкові аналоги, забезпеченні безпеки на території або приміщенні з метою контролю доступу та зменшення ризику пограбування або отримування збитків. Завданням роботи є розробка конкурентоспроможного пристрою, який матиме набір функціоналу для визначення ринку збуту. Предмет дослідження – апаратний комплекс на базі мобільних технологій Wi-Fi та контролеру Arduino. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі розглядаються основні положення проекту та розглядаються аналоги пристрою даного проекту. У другому розділі наводиться опис апаратної частини проекту. У третьому розділі проводиться розробка програмної частини проекту. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях наведено аналіз охорони праці у робочому відділенні ООО «МістЕкспрес», а також визначений вплив умов на здоров’я та працездатність працівників. Бакалаврська дипломна робота містить 60 сторінок (без додатків), 22 рисунка, 7 таблиць, 15 джерел.
Description: Рімша В. С. Апаратно-програмний комплекс дистанційної сигналізації : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / В. С. Рімша, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/680
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Рімша_405.pdf606.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.