груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
Title: Інформаційно - аналітична система контент менеджменту аграрної продукції
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Сурай, А. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Калініна Ірина Олександрівна
інформаційно-аналітична система
контент
контент менеджер
контент менеджмент
java
програмний продукт
оцінювання якості контенту
якість контенту
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: – Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 6.050102 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Бакалаврська робота спрямована на дослідження інформаційно-аналітичних систем контент менеджменту аграрної продукції. Розглянуто сучасні методи та технології прогнозування якості контенту аграрної продукції. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику для проведення інформаційно-аналітичної роботи. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, чотриьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджується сфера контент менеджменту та інформаційно-аналітичної системи. Проводиться аналіз основних понять та характеристик. У другому розділі проводиться аналіз сучасних методів та технологій прогнозування якості контенту аграрної продукції. У третьому розділі описано розробку інформаційного та аналітичного забезпечення інформаційно-аналітичної системи, шляхом збору інформації, проектування бази даних та розробки блок-схеми роботи створеного продукту. Четвертий розділ присвячений програмній реалізації методів та алгоритмів. В ній описані: мова програмування, середовище розробки, наведено результати роботи додатку, а також інструкція з користування. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А представлена таблиця з вхідними даними. У додатку Б наведений лістинг програми. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 67 сторінок, 27 рисунків, 6 таблиць, 17 джерел посилання.
Description: Сурай А. В. Інформаційно - аналітична система контент менеджменту аграрної продукції : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / А. В. Суай , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/681
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Сурай А.В. 405.pdf434.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.