груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Title: Система автоматичного тестування якості води на базі ARDUINO
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Тимко, Д. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Солобуто Лариса Вадимівна
IDE
САПР
рH
GSM
PDA
TDS
PPM
DFU
NTU
якість води
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота спрямована на розробку системи для аналізу якості води. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику для аналізу якості води в різних умовах. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та одного додатку. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження для розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються системи та заходи для тестування якості води. Приведені існуючі систем тестування води, такі як: хімічна тест-система, портативна тест-система та стаціонарна тест-система. Представлення патентної інформації пристроїв для тестування якості води. У другому розділі наведені компоненти системи тестування: платформа Arduino, датчики для аналізу води, та інші компоненти, які потрібні бути у даній системі. Обґрунтування використаного середовища проектування та програмування. Розробка функціональної, принципової та електричної схеми системи автоматичного тестування якості води. У третьому розділі наведенні необхідні бібліотеки, для коректної роботи програми. Побудова алгоритму програми системи тестування якості води. У спеціальному розділі з охорони праці наведені методи та засоби для визначення умов праці у офісі. У висновках приведений аналіз виконаної роботи, результати розроблення системи та програмної частини. У додатку А наведений лістинг програми. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 62 сторінок, 45 рисунків, 3 таблиці, 18 джерел посилання.
Description: Тимко Д. О. Система автоматичного тестування якості води на базі ARDUINO : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / Д. О. Тимко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/682
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Тимко 405.pdf388.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.