груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Title: Розробка POV дисплею для рухомих колес велосипеда
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Торбенко, А. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Голобородько Андрій Миколайович
інертність зору
POV дисплей
велосипедний пристрій
виведення зображень
додаток на Unity3D
мікроконтролер Arduino
конвертація зображень
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 6.050102 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Бакалаврська робота спрямована на дослідження можливостей використання POV технологій. Розглянуто явища та пристрої, що ґрунтуються на цьому ефекті. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості запровадження у практичне використання систем передачі зображень, що використовують інерцію зору. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та трьох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджується явище інертності зору на якому базується розроблюваний пристрій; проводиться аналіз роботи пристроїв які використовують цей ефект. У другому розділі проводиться аналіз технічного завдання для апаратної частини проекту, аналіз можливих потрібних компонентів, макетування прототипу та проектування 3Д-моделі корпусу для монтажу пристрою на велосипедному колесі. У третьому розділі наведені блок- схеми алгоритмів коду до програми роботи пристрою. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведений лістинг коду програми для мікроконтролера. До додатоку Б було додано код програми для кодування зображень у формат, що розпізнає пристрій. Останній додаток В це фото з демонстрацією роботи пристрою. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 55 сторінок, 33 рисунки, 5 таблиць, 16 джерел посилання.
Description: Торбенко А. В. Розробка POV дисплею для рухомих колес велосипеда : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / А. В. Торбенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/683
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Торбенко_405.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.