груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/685
Title: Система автоматичного вимірювання дистанції з виводом її на LCD дисплей на базі Arduino
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Грибанов, А. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Солобуто Лариса Вадимівна
дистанція
ультразвуковий датчик
LCD дисплей
Proteus
Arduino
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 6.050102 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Застосування ультразвукових датчиків з виводом дистанції на дисплей є одним із найбільш актуальних питань на сьогоднішній час. Системи автоматичного вимірювання відстані досить широко використовуються в різноманітних сферах повсякденного життя як автомобілістів, так і для багатьох жителів великих міст. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми роботи, її мета, об’єкт і предмет для вивчення, проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі розглядаються методи реалізації задачі, проводиться аналіз аналітичної літератури та патентів. У другому розділі проводиться аналіз існуючих датчиків, та обґрунтування використаного середовища проектування.. У третьому розділі наведено бібліотеки, які працюють з програмою, та блок- схеми алгоритму програми системи автоматичного вимірювання дистанції. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних виконано інтегральну оцінку умов праці у комп’ютерному відділі ТОВ «Миколаївський науково-виробничий центр інформаційних технологій та пожежної безпеки». Проведено розрахунки, розроблено заходи з охорони праці на підприємстві. Бакалаврська робота містить 64 сторінки (без додатків), 46 рисунків, 16 джерел, 2 додатки.
Description: Грибанов А. В. Система автоматичного вимірювання дистанції з виводом її на LCD дисплей на базі Arduino : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / А. В. Грибанов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/685
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Грибанов_405.pdf562.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.