груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДемченко, А. В.-
dc.date.accessioned2019-08-13T11:22:40Z-
dc.date.available2019-08-13T11:22:40Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/689-
dc.descriptionДемченко А. В. Система управління IoT ресторану «Антрекот» :автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / А. В. Демченко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.en_US
dc.description.abstractБакалаврська робота спрямована на дослідження Pos-систем мови Go, фреймворку Vue, реляційної бази даних MongoDB. Розглянуто аналоги Pos-систем, ринок кінцевого продукту, структури та поведінки: мови Go, фреймворку Vue, реляційної бази даних MongoDB. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику для автоматизації бухгалтерських обліків ресторанів, можливості контролю фінансових витрат, якості обслуговуючого персоналу, прискорення процесу обслуговування гостей ресторанів. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджується аналітичний огляд систем управління ресторанного бізнесу; проводиться аналіз аналогів та фінансових чинників. У другому розділі проводиться аналіз методу розробки проекту, інструменти, які були використані, та недоліки/переваги аналогічних інструментів. У третьому розділі наведені блок-схеми реляційної бази. Також в даному розділі наведені приклади реалізації програмного продукту. Проводиться порівняльний аналіз алгоритмів. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведений лістинг коду web-серверу. У додатку Б наведений лістинг коду web-клієнта. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 83 сторінки, 12 рисунків, 2 таблиць, 65 джерел посилання.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectбакалаврська роботаen_US
dc.subjectкомп’ютерна інженеріяen_US
dc.subjectДворник Ольга Василівнаen_US
dc.subjectPosen_US
dc.subjectIoTen_US
dc.subjectсистемаen_US
dc.subjectресторан,en_US
dc.subjectкафеen_US
dc.subjectавтоматизаціяen_US
dc.titleСистема управління IoT ресторану «Антрекотen_US
dc.title.alternativeавтореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+ Автореферат Демченко 406.pdf241.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.