груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/690
Title: Програмно-апаратний модуль безконтактного керування звуком.
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Сорока, С. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Ромакін Володимир Вікторович,
безконтактне керування
пасивний інфрачервоний датчик
Arduino
керування звуком
жести
тестування
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота спрямована на дослідження представлених у сучасному світі систем керування звуком та методів безконтакного керування керування ним. Розглянуто основні види керування звуком та особливості керування саме безконтактним способом. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику для підвищення якості таких систем як «безконтакне керування», зокрема збільшення якості та часу використання та економії часу під час використання даної системи. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються способи керування звуком та актуальність цього у сучасному світі. У другому розділі проводиться аналіз систем безконтактного керування звуком та аналіз модулів для нього, зокрема тих, що представлені на українському ринку. У третьому розділі наведені обрані методи тестування, та обґрунтовано вибір технічного та програмного забезпечення. У висновках наведено аналіз результатів виконаної роботи. У додатку А наведений лістинг основних класів програми. У додатку Б наведено схему тестування програмного забезпечення. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 63 сторінок, 15 рисунків, 1 таблицю, 17 джерел посилання.
Description: Сорока С. В. Програмно-апаратний модуль безконтактного керування звуком : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / С. В. Сорока , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/690
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+ Автореферат Сорока 406.pdf313.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.