груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/691
Title: Дистанційна система управління освітленням з плавним регулюванням
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Біжан, В. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Солобуто Лариса Вадимівна
Arduino
платформа
мікроконтролер
освітлювальна установка
LED
Fritzing
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота спрямована на дослідження системи освітлення з дистанційним керуванням та можливістю плавного регулювання сили світла. Розглянуто декілька аналогів освітлювальних пристроїв, виявлено їх недоліки та переваги які слід розглянути при розробці освітлювальної установки. Практичне значення розроблювального приладу полягає у можливості збільшення якості праці, зменшенні рівню виробничих травм та аварій, поліпшення якості життя та створення комфортних умов як в жилих приміщеннях так і на виробництві. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет, завдання, дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі розглянуто освітлювальні прилади, що існують на ринку, проведено їх аналіз та досліджено характеристики і недоліки, які необхідно усунути при розробці власного пристрою для більшої конкурентоспроможності освітлювальної установки. Розглянуто технічну інформацію, метод роботи LED освітлювачів, та перспективи застосування даного пристрою, впливу освітлення на працездатність та здоров’я людини, робочі стандарти і показники освітлення. У другому розділі розглянуто функціональний опис та технічні характеристики мікроконтролеру ESP8266 на якому побудована система управління освітленням. Описано переваги мікроконтролеру порівняно з іншими існуючими контролерами. Наведено алгоритм розробки системи управління освітленням на базі платформи NodeMCU, розглянуто обрані для даного пристрою компоненти та пояснено їх вибір. Третій розділ присвячений програмній реалізації пристрою, що проектується. Описана розробка проекту з використанням середовища Arduino IDE для програмування мікроконтролерів, змодульована схема у програмному середовищі Fritzing. У висновках наведено результати роботи. У додатку А продемонстровано виготовлений пристрій. У додатку Б наведений вихідний код програми, написаний в середовищі Arduino IDE. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 72 сторінки, 47 рисунків, 5 таблиць, 17 джерел посилання.
Description: Біжан В. С. Дистанційна система управління освітленням з плавним регулюванням : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / В. С. Біжан , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/691
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+ Автореферат_Біжан 406.pdf379.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.