груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/704
Title: Програмно-апаратний модуль двокоординатного плотеру
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Прохоренко, Р. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Старченко В. В.
двокоординатний плотер
Arduino
плотер
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота спрямована на дослідження представлених у сучасному світі пристроїв побудови зображень на паперових носіях. Розглянуто основі види плотерів та особливості роботи саме планшетних плотерів. Практичне значення результатів дослідження та розробки полягає у можливості їх запровадження в практику для більш широкого застосування таких пристроїв у рамках невеликих підприємств та приватних підприємців. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та одного додатку. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження, а також розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються основні види плотерів та їх актуальність у сучасному світі. У другому розділі проводиться аналіз складових, котрі будуть використані для розробки апаратної частини модулю. У третьому розділі наведено інформацію про використані бібліотеки та функції, а також обґрунтовано вибір середовища розробки програмного забезпечення. У висновках наведено аналіз результатів виконаної роботи. У додатку А наведено лістинг коду для Arduino IDE. В цілому, бакалаврська робота, без додатків містить 61 сторінку, 37 рисунків, 1 таблицю, 26 джерел посилань.
Description: Прохоренко Р. В. Програмно-апаратний модуль двокоординатного плотеру : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / Р. В. Прохоренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/704
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+ Автореферат_Прохоренко.pdf317.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.