груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/705
Title: Система контролю термінів зберігання продукції на базі комплексу Arduino
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Худолій, Є. П.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Солобуто Лариса Вадимівна
штрих-код
сканер
сервер
термін придатності
продукти
Arduino
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота спрямована на розробку апаратного та програмного комплексу для контролю термінів зберігання продукції. Розглянуто існуючи методи контролю термінів зберігання продукції. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику для контролю термінів зберігання продуктів на підприємстві чи вдома. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та трьох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються існуючі методи маркування продукції на підприємствах, аналізуються позитивні та негативні сторони даних методів, у висновку розроблюється власний метод маркування. У другому розділі проводиться розробка апаратної частини проекту, обираються апаратні компоненти та розробляється принцип взаємодії між ними. У третьому розділі виконується розробка програмної частини проекту, реалізується програмне забезпечення для апаратної частини, для серверної частини. Розроблено базу даних до якої записується надіслана інформація. Містить спеціальний розділ з охорони праці де розрахована інтегральна оцінка умов праці на підприємстві. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатках А, Б, В наведено програмний код, що використовувався в проекті. У додатку Г наведені блок-схеми роботи програмно-апаратного комплексу. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 63 сторінки, 38 рисунків, 1 таблицю, 20 джерел посилання.
Description: Худолій Є. П. Система контролю термінів зберігання продукції на базі комплексу Arduino : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / Є. П. Худолій , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/705
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+ Автореферат_Худолій_406.pdf426.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.