груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/708
Title: Пульсоксиметр з wifi модулем
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 6.051003 «Приладобудування»
Authors: Кубицький, Р. І.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
приладобудування
Кубов В. І.
пульсоксиметрія
портативний пульсоксиметр
пульс
гемоглобін
оптичний принцип
фотоприймача - PN фотодіод
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В результаті виконання дипломної роботи були проаналізовані різні пульсоксиметри, призначені для вимірювання пульсу і концентрації гемоглобіну в крові. У практичній частині курсового проекту розроблена електрична принципова схема пульсоксиметра, що працює по оптичному принципом. Як джерело випромінювання використані інфрачервоний і червоний світлодіоди, як фотоприймача - PN фотодіод, що відрізняється дуже високою лінійністю фотоелектричної характеристики. Для усунення впливу природного освітлення застосована схема з модуляцією зондуючого світла частотою 32768 Гц. Для обробки результатів вимірювань в схемі використаний економічний мікроконтролер. Для відображення результатів вимірювань використовується дуже економічний ЖК - індикатор. Все це забезпечує вкрай мале енергоспоживання схеми. Прилад живиться від автономного джерела годувань.
Description: Кубицький Р. І. Пульсоксиметр з wifi модулем : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 6.051003 «Приладобудування» / Р. І. Кубицький, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/708
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_Аавтореферат_БР_Кубицкий_471.pdf304.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.