груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/712
Title: Апаратно-програмний модуль “Smart Button” на базі ESP8266
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Діденко, О.Ю.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Крайник Ярослав Михайлович
Smart Button
Internet-of-things
IoT
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота спрямована на розробку апаратно-програмного модулю Smart Button на базі ESP8266. Розглянуто процес розробки пристрою Smart Button. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у підвищення ефективності процесу дослідження декодування завадостійких кодів за рахунок розробки власного програмного забезпечення, яке дозволить розробнику системи передачі інформації ефективно обрати завадостійкі коди для цільової системи. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, трьох розділів та висновків до кожного з розділу. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дипломної роботи. У першому розділі відбувається аналітичний огляд літератури та патентної інформації та проводиться порівняння конкурентних пристроїв. У другому розділі здійснюється розробка апаратної частини модулю. Також у цьому розділі обґрунтовується вибір апаратної частини та порівняння з аналогами. У третьому розділі наведена блок-схема алгоритму Smart Button. Також цей розділ присвячений програмній реалізації модулю та процесу створення модулю з використанням платформи ArduinoIDE на мові Сі. Також в даному розділі наведені приклади реалізації програмного продукту. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів розроблення. У додатку А наведений лістинг коду програми. В цілому, дипломна робота без додатків містить 62 сторінок, 33 рисунків, 7 таблиць, 19 джерел посилання.
Description: Діденко О. Ю. Апаратно-програмний модуль “Smart Button” на базі ESP8266: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» /О.Ю. Діденко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/712
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+ Аавтореферарат_Діденко_БР_405 .pdf526.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.