груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/715
Title: Особливості здійснення громадського контролю в системі органів місцевого самоврядування в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 Публічне управління та адміністрування
Authors: Пристинська, Л.Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
Вовчук Людмила Анатоліївна
органи місцевого самоврядування
громадський контроль
корупція
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота розкриває особливості здійснення громадського контролю в системі органів місцевого самоврядування в Україні. А саме автор приділяє увагу визначенню поняття та сутність громадського контролю у місцевому самоврядуванні; аналізує нормативно-правове забезпечення громадського контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування в Україні; визначає основні інструменти громадського контролю за органами місцевого самоврядування в Україні. Окрім цього, приділяє значну увагу розкриттю механізмів протидії корупції в органах місцевого самоврядування та ролі громадських організацій у даному напрямку. Також у роботі висвітлюється зарубіжний досвід організації громадського контролю в системі місцевого самоврядування та чи варто нам прислухатись до поширених форм громадського контролю в Європейських країнах. Отже, за існуючого правового регулювання територіальні громади можуть здійснювати контроль у сфері місцевого самоврядування фактично лише через органи місцевого самоврядування. Системний характер організації контролю територіальних громад, чітке визначення його форм, процедури, порядку розгляду й оцінки результатів, механізму реагування на факти правопорушень і зловживань у сфері місцевого самоврядування забезпечить його максимальну ефективність.
Description: Пристинська Л. Г. Особливості здійснення громадського контролю в системі органів місцевого самоврядування в Україні : автореф. дип. роб. на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 "Публічне управління та адміністрування" / Л. Г. Пристинська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/715
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_Пристинська.pdf374.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.