груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/716
Title: Морально-етичні засади запобігання корупції в органах публічної влади
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність : 074 Публічне управління та адміністрування
Authors: Остропольська, О. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
Плеханов Д. О.
корупція
запобігання та протидія корупції
державні службовці
державна політика
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена удосконаленню державної політики боротьби з корупцією на основі підвищення ролі морально-етичних засад службовців в органах публічної влади. В магістерському дослідженні визначено стан вивчення проблеми морально-етичних засад на публічній службі; встановлено взаємозв’язок між морально-етичними нормами та ментальністю нації в контексті проблем подолання корупції в сфері публічної служби; вивчено теоретичні засади державної політики запобігання та протидії корупції в Україні та основні поняття і терміни; досліджено особливості запровадження морально-етичних засад в органах публічної влади; встановлено ефективність державної політики запобігання та протидії корупції на публічній службі в Україні на основі аналізу корупційних діянь в органах публічної влади; досліджено зарубіжний досвід боротьбі з корупцією в органах публічної влади; визначено шляхи підвищення ролі морально-етичних засад в контексті боротьби з корупцією в органах публічної влади.
Description: Остропольська О. О. Морально-етичні засади запобігання та протидії корупції в органах публічної влади : : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 074 "Публічне управління та адміністрування" / О.О.Остропольська, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/716
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_Остропольська.pdf350.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.