груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/719
Title: Використання досвіду країн ЄС у ході запровадження децентралізації влади в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Довгань, Г. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
Багмет М.О.
децентралізація
ЄС
місцеве самоврядування
публічна влада
імплементація
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. На сьогоднішньому етапі розвитку Української держави питання організації здійснення місцевої публічної влади мають велике значення для досягнення євроінтеграційних цілей та виведення держави з політичної та економічної кризи. Саме тому розгляд даної проблематики є дуже актуальним в наш час. Об’єктом дослідження виступає процес розвитку децентралізації влади в Україні. Предметом дослідження є використання досвіду країн ЄС у ході запровадження децентралізації влади в Україні. У процесі дослідження було з’ясовано, що грунтовне вивчення та врахування європейського досвіду децентралізації системи управління, публічного адміністрування й територіальної організації влади сприятиме ефективному реформуванню вітчизняної системи місцевого самоврядування, зокрема: вдосконаленню конституційно-правових засад територіальної організації влади в Україні, поглибленню децентралізації та утвердженню реальних повноважень органами місцевого самоврядування через їх делегування і демократизацію процесів управління.
Description: Довгань Г. Г. Використання досвіду країн ЄС у ході запровадження децентралізації влади в Україні автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 074 "Публічне управління та адміністрування" / Г. Г. Довгань , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/719
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат _ Довгань.pdf432.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.