груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/720
Title: Державна молодіжна політика на регіональному рівні: європейський досвід для України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Кнітель-Топча, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
Соловйова А.С.
державна молодіжна політика
європейський досвід
публічна політика
інтеграція
імплементація
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. На сьогодні перед Україною постає завдання забезпечення реалізації молоддю своїх політичних, соціально-економічних та культурно-духовних прав системою гарантій, що сприятиме її перетворенню на активного суб’єкта демократичних процесів. Саме тому розгляд проблематики державної молодіжної політики наразі є особливо актуальним, оскільки становить не лише науковий, а й практичний інтерес. Об’єктом дослідження виступає процес формування та реалізації державної молодіжної політики в контексті державно-управлінської діяльності. Предметом дослідження є державна молодіжна політика на регіональному рівні в Україні з використанням європейського досвіду. У процесі дослідження було запропоновано систему пріоритетних напрямів оптимізації системи державного управління щодо імплементації механізмів реалізації державної молодіжної політики, які мають забезпечити створення умов для ефективного використання інноваційного потенціалу молоді, забезпечуючи її конкурентоспроможність в умовах інтеграції до європейського співтовариства.
Description: Кнітель-Топча В. В. Державна молодіжна політика на регіональному рівні: європейський досвід для України :автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 074 "Публічне управління та адміністрування" / В. В. Кнітель-Топча, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/720
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат _ Кнітель-Топчої.pdf432.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.