груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/723
Title: Організація та методика обліку і аудиту фінансових інвестицій підприємства
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальністю 071 "Облік і оподаткування"
Authors: Сущенко, А. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
облік і оподаткування
Белінська С.М.
фінансові інвестиції
облік фінансових інвестицій
аудит
методика аудиту
етапи аудиту
програма аудиту
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня магістра за спеціальністю 071 – облік і оподаткування. Чорноморський національний університет імені Петра Могили, м. Миколаїв. Магістерська робота присвячена проблемі вдосконалення процесу бухгалтерського обліку і аудиту операцій з фінансовими інвестиціями. Згідно поставленої мети в роботі визначено економічний зміст та класифікацію фінансових інвестицій; проаналізовано нормативно-правове забезпечення обліку і аудиту фінансових інвестицій підприємства; надано організаційно-економічну характеристику досліджуваного підприємства; опрацьовані основні аспекти організації та методики бухгалтерського обліку і аудиту стосовно операцій з фінансовими інвестиціями на підприємстві. В результаті роботи було запропоновано нове документальне оформлення ведення обліку операцій з фінансовими інвестиціями, види фінансових інвестицій, удосконалення систему рахунків з обліку фінансових інвестицій. Внесено пропозиції стосовно формування інформації про фінансові інвестиції в бухгалтерській звітності.
Description: Сущенко А. О. Організація та методика обліку і аудиту фінансових інвестицій підприємства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 071 "Облік і оподаткування" / А. О. Сушенко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/723
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сущенко автореферат.pdf300.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.