груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/738
Title: Механізми державного управління електронним урядуванням на місцевому рівні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Коваленко, І. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державне управління
електронне урядування
орган публічної влади
інформаційно-телекомунікаційні технологій
електронні послуги
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена дослідженню теоретичних положень і практичних рекомендацій щодо вдосконалення механізмів державного управління розвитком електронного урядування на місцевому рівні. У процесі дослідження було здійснено аналіз основних понять, принципів та компонентів електронного урядування на місцевому рівні та проаналізовано організаційний механізм впровадження електронного урядування на місцевому рівні. Визначено, що основу інформаційного забезпечення взаємодії органів місцевого самоврядування та територіальної громади мають скласти електронні сторінки підрозділів органів самоврядування в місті Миколаєві. Розглянуто основні принципи роботи електронного уряду, такі як: прозорості і підзвітності, клієнт-орієнтованість, зручності і простоти використання, бізнес-трансформації, ефективності, безпеки, масштабності рішень, звітності та максимальної готовності до дії. Охарактеризовано становлення електронного урядування на місцевому рівні в Україні та досліджено систему державного управління електронним урядуванням. Розглянуто основні напрями удосконалення державного управління електронним урядуванням на місцевому рівні в Україні та розроблені рекомендації місцевим органам публічної влади щодо розвитку механізму державного управління електронним урядуванням. Доведено, що для ефективного впровадження електронного урядування на місцевому рівні орган публічної влади місцевого рівня повинен сформувати організаційно-правовий механізм державного управління електронним урядуванням стратегічного рівня; утворити відповідний структурний підрозділ з питань електронного урядування та захисту інформації, основним завданням якого, відповідно до затвердженого положення, має стати забезпечення реалізації державної політики на місцевому рівні у сфері електронного урядування, інформатизації, захисту інформації, формування і використання інформаційних ресурсів, розвиток інформаційного суспільства; розробити середньострокові програмні документів та інших акт з питань впровадження електронного урядування на місцевому рівні.
Description: Коваленко І. І. Механізми державного управління електронним урядуванням на місцевому рівні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. І. Коваленко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 19 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/738
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ_Коваленко_І_І.pdf325.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.