груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/741
Title: Механізми реалізації електронної демократії в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Корчагіна, О. С.
Keywords: автореферат
автореферат
магістерська робота
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
електронна демократія
інструменти електронної демократії
електронний уряд
електронне судочинство
електронні петиції
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено розкриттю особливостей впровадження електронної демократії в Україні. З’ясовано стан наукової розробки досліджуваної проблеми та визначити джерельну базу дослідження. Розкрито поняття та сутність електронної демократії, під якою слід розуміти перспективну форму інтерактивної взаємодії населення і влади в політичних процесах сучасного світу, новітню форму демократії, що спирається на використання інформаційно-комунікативних технологій для здійснення адміністративних процесів в державі на всіх рівнях - від місцевого самоврядування до центрального рівня. Проаналізовано зарубіжний досвід використання інструментів електронної демократії. Також у роботі досліджено правову та організаційну основу електронної демократії в Україні, охарактеризовано інструменти реалізації електронної демократії в Україні. Робота містить аналіз проблем та перспектив розвитку електронної демократії в Україні.
Description: Корчагіна О. С. Механізми реалізації електронної демократії в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. С. Корчагіна, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 9 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/741
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корчагіна_автореферат.pdf362.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.