груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/753
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлова, М. В.-
dc.date.accessioned2020-01-13T09:47:43Z-
dc.date.available2020-01-13T09:47:43Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/753-
dc.descriptionПавлова М. В. Державне регулювання забезпечення якості підвищення кваліфікації державних : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / М. В. Павлова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.en_US
dc.description.abstractМагістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. У магістерській роботі здійснено аналіз сутності системи підвищення кваліфікації державних службовців, визначено тенденції та пріоритети її модернізації на сучасному етапі на прикладі вивчення зарубіжного досвіду та обґрунтовані основні напрями щодо удосконалення механізмів державного регулювання підвищення кваліфікації державних службовців в умовах реформування державного управління в Україні.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectпублічне управління та адмініструванняen_US
dc.subjectпідвищення кваліфікації державних службовцівen_US
dc.subjectзарубіжний досвідen_US
dc.subjectдержавне регулюванняen_US
dc.subjectбезперервна освітаen_US
dc.titleДержавне регулювання забезпечення якості підвищення кваліфікації державнихen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Павлова_автореферат .pdf433.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.