груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/764
Title: Нові потреби та перспективи на ринку праці : навчання протягом життя як один із напрямів удосконалення професійних компетентностей
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Кондрат, С. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
публічна служба
навчання протягом життя
ринок праці
освітні послуги
підвищення кваліфікації
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В магістерській роботі досліджено наукові засади та понятійно-категорійний апарат магістерської роботи: визначено сутність основних понять і термінів, охарактеризовано їх особливості; визначено особливості ринку та напрями державного регулювання в цій сфері; досліджено шляхи реалізації концепції навчання протягом життя в умовах нових потреб на ринку праці в ЄС та Україні; виявлено основні тенденції розвитку навчання протягом життя та встановлено їх вплив на публічну службу України; обґрунтовано перспективи запровадження навчання протягом життя в практичну діяльність службовців органів місцевого самоврядування та державних службовців.
Description: Кондрат С. В. Нові потреби та перспективи на ринку праці : навчання протягом життя як один із напрямів удосконалення професійних компетентностей : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / С. В. Кондрат , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/764
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_Кондрат.pdf408.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.