груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Title: Особливості мотивації праці державних службовців: регіональний аспект
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Махревич, А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
мотивація праці
методи мотивації праці
проблеми мотивації праці державних службовців
система мотивації праці державних службовців
кадрова служба як суб’єкт управління мотивацією
службова кар’єра державних службовців
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У магістерському дослідженні вирішується актуальне наукове завдання обґрунтування напрямів удосконалення системи мотивації праці державних службовців та розробки практичних рекомендацій з підвищення її результативності. З’ясовується зміст поняття «мотивація», «мотивація праці як функція державного управління». Пропонується класифікація видів мотивації на основі узагальнення підходів, які існують в економічних, психологічних наукових джерелах та літературі з державного управління. Аналіз зарубіжного досвіду організації мотивації праці державних службовців надав можливість виявити позитивні сторони вітчизняної системи мотивації та запропонувати шляхи підвищення мотивації праці державних службовців. На основі аналізу результатів експертного опитування, нормативно-правової бази та літератури з державного управління виявлено проблеми та негативні сторони системи мотивації праці державних службовців. Обґрунтовується необхідність участі кадрової служби як головного суб’єкта управління мотивацією праці в органах державної влади. Розроблено практичні рекомендації щодо використання службової кар’єри як ефективного інструмента підвищення мотивації праці державних службовців. Запропоновано використовувати заходи позитивної та негативної мотивації як засоби протидії та подолання корупції в органах виконавчої влади.
Description: Махревич А. Особливості мотивації праці державних службовців: регіональний аспект : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. Махревич , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/767
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Махревич_автореферат.pdf268.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.