груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/772
Title: Шляхи управління конфліктами у взаємодії органів влади і громадськості: регіональний рівень
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Вербицька, Н. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
громадськість
органи влади
управління конфліктами
регіональний рівень
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 281 «Публічне управління та адміністрування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. У межах дослідження визначено, що на сучасному етапі розвитку української державності і соціуму необхідні осмислення і вироблення нових підходів до взаємовідносин інститутів громадянського суспільства і органів влади. Сьогодні громадські організації та їх об’єднання переходять на новий якісний рівень у своїй діяльності, реально впливаючи на політичні процеси, як в країні в цілому, так і в окремих регіонах. Крім того, сучасне життя, яке пронизане комунікаціями на всіх рівнях і у всіх напрямках, не тільки привнесло в спільноти нові форми, але і ускладнило їх існування і взаємодію. В дослідженні проаналізовано сутність та зміст шляхів державного управління конфліктами у взаємодії органів влади та громадськості, досліджено зарубіжну практику взаємодії органів влади та громадськості в умовах конфлікту, здійснено оцінку державного управління конфліктами у взаємодії органів влади та громадськості на регіональному рівні, а також висвітлено підхід до вдосконалення шляхів державного управління конфліктами у взаємодії органів влади та громадськості на регіональному рівні. Вказано, що розробка та виготовлення соціального відеоконтенту регіонального спрямування, який буде демонструвати позитивні аспекти роботи фіскальної служби на регіональному рівні, як однієї з важливих ланок децентралізації, що призводить до безпосереднього розвитку громади та її позитивними взаємодіями з органами влади.
Description: Вербицька Н. Г. Шляхи управління конфліктами у взаємодії органів влади і громадськості: регіональний рівень : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Н. Г. Вербицька , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/772
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_ВербицькаПЕЧАТЬ.pdf592.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.