груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/780
Title: Державне регулювання та державна підтримка місцевого самоврядування в Україна
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Харченко, О. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
місцеве самоврядування
засади дослідження інституту місцевого самоврядування
державне управління
місцевий бюджет
децентралізація в Україні
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено дослідженню державного регулювання та державної підтримки місцевого самоврядування. У роботі розглянуто теоретико-методологічні основи дослідження державного регулювання та державної підтримки місцевого самоврядування. Визначено особливості державного управління в Україні та його децентралізація. Розкрито суть та поняття місцевого самоврядування. Розроблено рекомендації щодо удосконалення державної підтримки місцевого самоврядування. Також у роботі було досліджено основні моделі місцевого самоврядування, сутність яких зводиться до композиції представницьких і адміністративних елементів у політичній системі країни. Автор розкриває складність дослідження інституту місцевого самоврядування пов’язану з його багатоаспектністю, знаходженням на перетині різних наук – політичної, державного управління, муніципального права, тощо. Тому для його дослідження використовується цілий ряд методів: системного аналізу, історичний, аксіологічний, функціональний тощо. У роботі розроблено рекомендації щодо підвищення ефективності фінансової децентралізації в Україні.
Description: Харченко О. І. Державне регулювання та державна підтримка місцевого самоврядування в Україна : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. І. Харченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/780
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат МР Харченко (1).pdf343.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.