груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/789
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУстіменко, Ю. В.-
dc.date.accessioned2020-01-15T14:18:49Z-
dc.date.available2020-01-15T14:18:49Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/789-
dc.descriptionУстіменко Ю. В. Державний контроль органами Держпродспоживслужби: законодавчі новації та актуальні питання : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Ю. В. Устіменко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с.en_US
dc.description.abstractМагістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв 2019. Магістерська робота присвячена вирішенню питання законодавчого обґрунтування теоретичних та методологічних засад здійснення контрольно-наглядових функцій Держпродспоживслужби, комплексному дослідженню, а також розробці практичних рекомендацій щодо вдосконалення механізмів здійснення державного контролю та розвитку підприємництва у сферах харчової промисловості та тваринництва в Україні через впровадження європейських стандартів з метою забезпечення населення якісними та безпечними харчовими продуктами, захисту навколишнього середовища, а також покращення стану економічної ситуації так, як від цього на пряму залежить здоров’я та благополуччя громадян. В магістерській роботі розкрито сутність державного контролю та схарактеризовано нормативно-правове забезпечення Держпродспоживслужби у сфері здійснення державного контролю та нагляду, а також проаналізовано механізм здійснення планових та позапланових заходів зі здійснення державного контролю в сфері харчових продуктів та ветеринарної медицини. Вивчено міжнародний досвід державного контролю в сфері господарської діяльності та досліджено зміни у законодавстві щодо харчових продуктів за останні роки. Проведено оцінку стану підприємництва у сферах харчових продуктів та тваринництва та здійснено аналіз особливостей здійснення державного контролю органами Держпродспоживслужби на прикладі Первомайського міжрайонного управління. З’ясовано наявні перспективи розвитку підприємництва у сферах харчових продуктів і тваринництва та внесено практичні рекомендації щодо удосконалення існуючої системи здійснення державного контролю та підвищення іміджу Держпродспоживслужби перед громадськістю. Зроблено висновок про те, що для забезпечення населення якісними та безпечними продуктами харчування, необхідно дотримання сукупності методів контролю – зі сторони контролюючих органів, внутрішній контроль, що здійснює суб’єкт господарювання та громадський контроль.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectпублічне управління та адмініструванняen_US
dc.subjectдержавний контрольen_US
dc.subjectгосподарська діяльністьen_US
dc.subjectсуб’єкт господарюванняen_US
dc.subjectоператор ринку харчових продуктівen_US
dc.titleДержавний контроль органами Держпродспоживслужби: законодавчі новації та актуальні питанняen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Устіменко_автореферат..pdf618.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.