груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/792
Title: Оптимізація документообігу та виконання документів в правоохоронних органах (на прикладі відділу діловодства Генеральної прокуратури України)
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Яценко, Л. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
документообіг
виконання документів
діловодство
прокуратура України
номенклатура справ
ІС «СЕД»
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У роботі проаналізовано загальні вимоги до організації документообігу та виконання документів в правоохоронних органах, досліджено зарубіжний досвід електронного документообігу у діяльності правоохоронних органів. Проаналізовано нормативно-законодавче забезпечення організації документообігу та виконання документів в правоохоронних органах України, а також функціональну діяльність відділу документального забезпечення з організації документообігу та виконання документів. Розкрито зміст поточної роботи з документами та сутність формування номенклатури справ в органах прокуратури. Запропоновано шляхи оптимізації документообігу та виконання документів в органах прокуратури України.
Description: Яценко Л. В. Оптимізація документообігу та виконання документів в правоохоронних органах (на прикладі відділу діловодства Генеральної прокуратури України) : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Л. В. Яценко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/792
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
referat Yacenko Lyba.pdf404.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.