груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/821
Title: Реформування механізмів надання адміністративних послуг як необхідна умова регіонального розвитку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Коротушенко ., О. В
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
адміністративні послуги
механізм надання адміністративних послуг
органи влади
реформування територіальної організації влади
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 028 публічне управління та адміністрування. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню теоретичних основ та розробці практичних рекомендацій щодо надання адміністративних послуг в умовах регіонального розвитку. У процесі дослідження було здійснено аналіз сутності та класифікації адміністративних послуг. Охарактеризовано організаційно-правовий механізм надання адміністративних послуг. Визначено основні ознаки адміністративних послуг, що визначають діяльність органів влади (чи інших суб’єктів) у сфері надання адміністративних послуг. У роботі розглянуто сучасний стан функціонування центрів надання адміністративних послуг: загальна кількість в Україні, зокрема територіальних підрозділів, віддалених робочих місць та мобільних центрів надання адміністративних послуг. Досліджено нормативно-правове забезпечення механізму надання адміністративних послуг та особливості організації діяльності суб'єктів надання адміністративних послуг в умовах регіонального розвитку. Розглянуто формування системи надання адміністративних послуг в Україні та розроблені рекомендації щодо удосконалення системи надання адміністративних послуг органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. Адміністративні послуги мають здійснюватися на основі наступних вимог: результативності, своєчасності, доступності, зручності, відкритості, поваги до особи, професійності. Це дозволить гарантувати інтерес громадянина при зверненні за послугою та спрямована на мінімізацію затрат часу, фінансів та нервів споживача послуг.
Description: Коротушенко О.В. Реформування механізмів надання адміністративних послуг як необхідна умова регіонального розвитку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. В. Коротушенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/821
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ_Коротушенко_О_В_.pdf319.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.