груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/823
Title: Місцеві вибори як одна із важливих складових демократії
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Гончаренко, А. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державний фінансовий контроль
суб’єкт державного фінансового контролю
ревізія
нагляд
аудитор
фінансове правопорушення
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено характеристиці місцевих виборів як однієї із важливих складових демократії. У роботі обґрунтовано ступінь дослідженості теми, розглянуто теоретичні і правові аспекти інституту місцевих виборів в Україні. Основна частина дослідження присвячена аналізу окремих аспектів проведення місцевих виборів в Україні на сучасному етапі. Визначено законодавчі основи проведення перших місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах. Виявлено особливості існуючих виборчих систем для проведення місцевих виборів в Україні. Узагальнено, що вибори до органів місцевого самоврядування в нашій країні проводяться одночасно за трьома виборчими системами, остання з яких спричинює ряд проблем. Для їх вирішення необхідно ґрунтовно і раціонально підходити до внесення змін в Закон України «Про місцеві вибори» та інші супутні нормативні акти, враховуючи національні особливості та часові межі щодо можливості змінювати виборче законодавство. Узагальнено іноземний досвід організації і проведення виборів на місцях та визначено можливість його адаптації до українських реалій. Запропоновано напрями удосконалення вітчизняної законодавчої бази стосовно проведення виборів в об’єднаних громадах. Наприкінці роботи обґрунтовано, що передвиборна агітація є одним із ефективних механізмів впливу на свідомість виборців.
Description: Гончаренко А. О. Місцеві вибори як одна із важливих складових демократії : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. О. Гончаренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/823
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гончаренко_автореферат.pdf293.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.