груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/824
Title: Публічне управління повною загальною середньою освітою на місцевому рівні в умовах децентралізації (на прикладі Мостівської об’єднаної територіальної громади Миколаївської області)
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Корсун, А. Л.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
повна загальна середня освіта
позашкільна освіта
децентралізація
об’єднана територіальна громада
опорна школа
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. У магістерській роботі охарактеризоване публічне управління повною загальною середньою освітою в Мостівській об’єднаній територіальній громаді Миколаївської області в умовах децентралізації. З’ясовано, що з реформою децентралізації органи місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад отримали більше повноважень у сфері управління освітою, але проблеми діяльності навчальних закладів у сільських громадах залишаються невирішеними. Визначено, що сучасна державна освітня політика у сфері загальної середньої освіти направлена на економію державних коштів і покращення надання освітніх послуг шляхом оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів. Запропоновано оптимізувати мережу загальноосвітніх навчальних закладів на території Мостівської громади шляхом створення опорних шкіл і філій цих шкіл та покращити надання послуг позашкільної освіти. Зроблено висновки, що у зв’язку з політичними, суспільними, економічними, культурними змінами в світі, галузь освіти потребує постійної модернізації як освітніх методик і технологій, так і управлінських механізмів. Причини, що призвели до погіршення якості надання освітніх послуг сільськими школами, є досить суттєвими і потребують подальшого дослідження. Дослідження таких проблем дозволить розробити потрібні рекомендації для удосконалення існуючої системи публічного управління повною загальною середньою освітою в сільських громадах.
Description: Корсун А. Л. Публічне управління повною загальною середньою освітою на місцевому рівні в умовах децентралізації (на прикладі Мостівської об’єднаної територіальної громади Миколаївської області) : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. Л. Корсун , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/824
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корсун_автореферат.pdf302.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.