груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/831
Title: Особливості надання адміністративних послуг у умовах децентралізації
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Шуригіна, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
адміністративна послуга
суб’єкти звернень
універсам послуг
посадова особа
євроінтеграція
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 028 публічне управління та адміністрування. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню теоретичних механізмів впровадження електронного документообігу в місцевих органах виконавчої влади та розробці практичних рекомендацій щодо їх удосконалення. У процесі дослідження було з’ясовано поняття адміністративних послуг та ії види. Класифіков!ано адмін!істративні послуги за предметом (характером) питань, за роз!в’язанн!ям яких зв!ертають!ся особи до адмін!істратив!них органів. Досліджено зарубіжний дос!від країн ЄС з надання адміністративних послуг орга!нів місцевого самовря!дування. Зясовано, що в країнах ЄС не виділяють окре!мого правового інсти!туту адмін!істративних послуг, для позначення вказано!го явища застосовуються понят!тями «publiс serviсes», «se!rviсes of generаl interest», «serviсes of generаl eсon!omiс inte!rest», «serviсes for сiti!zens», до яких окр!ім інших публі!чних включають посл!уги, що в Україні відно!сять до адміністративних послуг. Проаналізована робота центрів надання адміністративних послуг (на прикладі центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради) та організаційно-правові основи надання адміністративних послуг. Вивчено вплив євроінтеграційної політики України на процеси надання адміністративних послуг та на цій основі розроблені пропозиції щодо підвищення ефективності надання адміністративних послуг на місцевому рівні.
Description: Шуригіна В. В. Особливості надання адміністративних послуг у умовах децентралізації : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. В. Шуригіна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/831
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ_Шуригіна_В_В_.pdf404.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.