груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/843
Title: Державна кадрова політика в органах публічного управління
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Носова, О. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Державна кадрова політика
органи публічного управління
плинність кадрів
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. Дипломна робота присвячена важливій задачі, яка полягає у дослідженні та аналізі проблем кадрового забезпечення органів публічного управління. Проведення реформи в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, сприятиме розвитку кваліфікованої, політично незацікавленої та дієвої служби, запровадженню послідовних змін та оновлення моделі публічного управління в Україні загалом. Покращення механізмів впровадження державної кадрової політики в України мають враховувати такі критерії, як прозорість функціонування публічної служби для суспільства; підвищення рівня проведення конкурсного відбору та складання іспитів з цілю залучення на публічну службу висококваліфікованих працівників, удосконалення підходів до процедури проходження державної служби (навчання, перепідготовка та підвищення кваліфікації держслужбовців, їх щорічне оцінювання); покращення системи мотивації роботи в органах державної влади та органах місцевого самоврядування. Тому для модернізації державної кадрової політики є необхідним формування нової системи організаційно-правового забезпечення, основою якої має стати зразок найкращого європейського досвіду. Результативне та дієве організаційно-правове забезпечення допомагає розвитку конкурентоспроможної кадрової політики в публічному управлінні, стане підґрунтям для формування та впровадженням шляхів її модернізації. Досягнення якісного публічного адміністрування, до яких можна віднести: осучаснення нормативно-правової бази; розроблення програм державного кадрового розвитку; створення конкурентоспроможного кадрового потенціалу; оновлення системи кваліфікованого навчання; професіоналізацію державної кадрової служби; перебудову системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців; формування та покращення професійної культури та створення дієвих механізмів управління кадрами у сфері публічного адміністрування.
Description: Носова О. Г. Державна кадрова політика в органах публічного управління : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. Г. Носова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/843
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ_Носова (1).pdf462.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.