груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/845
Title: Бюджетні програми як механізм реалізації реформ житлово-комунального господарства України (на прикладі управління житлово-комунального господарства Миколаївської обласної державної адміністрації)
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Непочатих, А. Є.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
програмно-цільовий метод бюджетування
бюджетна програма
паспорт бюджетної програми
реформування житлово-комунального господарства
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. В магістерської роботі охарактеризовано сутність та зміст реформування житлово-комунального господарства. Розкрито сутність програмно-цільового методу бюджетування, досліджено світові практики застосування програмно-цільового методу бюджетування у реалізації структурних реформ та проаналізовано нормативно-законодавче забезпечення програмно-цільового методу у бюджетному процесі України. З’ясовано, що бюджетні програми, як механізм реалізації реформ житлово-комунального господарства, дозволять досягнути стратегічних цілей у найбільш ефективніший спосіб; забезпечують безпосередній зв’язок між виділеними бюджетними коштами та результатами їх використання; забезпечують можливість відстеження ефективності і результативності використання бюджетних коштів шляхом врахування інформації, що міститься у бюджетних запитах, паспортах бюджетних програм, звітах про їх виконання для прийняття виважених управлінських рішень. На прикладі реалізації бюджетних програм управлінням житлово-комунального господарства Миколаївської обласної державної адміністрації висвітлено позитивний і негативний досвід реалізації бюджетних програм та надані пропозиції щодо покращення практики реалізації бюджетних програм. Зроблено висновок, що реформування житлово-комунального господарства є однією з найактуальніших проблем, оскільки стосується інтересів як населення, так і всього народного господарства України. Використання програмно-цільового методу бюджетування забезпечить максимальну ефективність впровадження реформ в умовах обмежених ресурсів бюджету.
Description: Непочатих А. Є. Бюджетні програми як механізм реалізації реформ житлово-комунального господарства України (на прикладі управління житлово-комунального господарства Миколаївської обласної державної адміністрації) : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. Є. Непочатих , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/845
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НЕПОЧАТИХ_ АВТОРЕФЕРАТ.pdf400.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.