груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/853
Title: Механізми публічної політики протидії бідності в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Матюхіна, М. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
бідність
нерівність
державна політика
моделі соціальної політики
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. В даній магістерській роботі розглянуто шляхи удосконалення процесу використання механізмів державної політики протидії бідності в Україні. Обґрунтована цілісна теоретико-правова концепція державної політики в сфері протидії бідності, критично переосмислена та сутнісно доповнена теорія бідності. Удосконалено теоретичні та прикладні аспекти реалізації державної політики у сфері протидії бідності, визначено детермінанти формування та процесуальні форми її здійснення. Досліджено соціально-економічні та політико-правові передумови формування державної політики у сфері боротьби з бідністю в практиці України та західних країн, розроблено шляхи удосконалення процесу використання механізмів державної політики протидії бідності в Україні, здійснено аналіз державної політики України по боротьбі з бідністю в умовах реформування української державності. Обґрунтована наукова новизна магістерської роботи, яка визначається перш за все тим, що вона є комплексним, логічно завершеним дослідженням теоретико - правових та історичних аспектів державної політики у сфері протидії бідності. Зроблено висновки, що бідність є результатом економічних, політичних та соціальних процесів, які взаємодіють та часто взаємно підсилюють один одного, тим самим загострюючи труднощі, від яких потерпають бідні; не існує єдиного плану регулювання рівня бідності; протидія бідності можлива лише на шляху вдосконалення фінансового забезпечення та фінансових інструментів запобігання бідності.
Description: Матюхіна М. В. Механізми публічної політики протидії бідності в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / М. В. Матюхіна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/853
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матюхіна М. автореферат.pdf277.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.